advocaat in Heerhugowaard, Alkmaar

Acris Legal: advocaat Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een advocaat in Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen en omstreken? Dan bent u bij Acris Legal aan het juiste adres.

Acris Legal is een advocatenkantoor gevestigd te Heerhugowaard, gespecialiseerd in contractenrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, privacyrecht, intellectueel eigendomsrecht, incasso’s en beslag- en executierecht.

Acris Legal, het juiste adres voor een goede advocaat in Heerhugowaard

Onze advocaten kunnen u bijstaan in juridische procedures, maar kunnen u ook adviseren in juridische kwesties. Bij Acris Legal hoeft u niet lang te wachten op advies, een contract of een processtuk. Wij werken zeer snel en adequaat, hetgeen u ook terug ziet in de uiteindelijke declaratie(s). Dit is mede vanwege de jarenlange ervaring van onze advocaten waardoor snel tot de kern van een bepaalde zaak wordt gekomen en u daarbij veel tijd wordt bespaard.

Acris Legal, het advocatenkantoor in Heerhugowaard dat altijd bereikbaar is

De kracht van Acris Legal is dat de advocaten in Heerhugowaard die daar werken altijd bereikbaar zijn, per mail, telefonisch, maar ook via Whatsapp. Uw vraag en/of verzoek wordt nog dezelfde dag opgepakt en het plan van aanpak wordt met u besproken. Hiermee wordt u ontzorgd en nemen de advocaten het van u over.

Zoekt u een advocaat in Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen of waar dan ook in Noord-Holland? Neem dan contact op met Acris Legal door een e-mail te sturen naar info@acrislegal.nl of bel naar 0851302755 en vraag naar advocaat Denise Schouten.